Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: muszaki.uni-mate.hu

Kitüntetések a Pedagógusnap alkalmából

A Gépészmérnöki Kar professzorai közül kiemelkedő hatású oktató, nevelő munkájukért és kiemelkedő tudományos tevékenységük elismeréseként Apáczai Csere János-díjban részesült:

  • Dr. Husti István egyetemi tanár,
  • Dr. Laib Lajos professor emeritus,

Szent-Györgyi Albert-díjban részesült:

  • Dr. Molnár Sándor egyetemi tanár,

A 2014. május 30-án tartott ünnepség keretében Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere kiemelte, hogy a kormány megteremti a feltételeket és biztosítja az eszközöket a magas szintű oktatáshoz. A pedagógus társadalom felelőssége, hogy visszajelzést adjon az elvégzett feladatokról. Ennek a visszajelzésnek hivatalos teret a Nemzeti Pedagógus Kar fog adni. A beszédében kérte a Kar leendő tagjait, hogy éljenek a felajánlott lehetőséggel: vállaljanak aktív szerepet a szakmai tagozatokban, a területi szervezetekben. Az ünnepségen részt vett továbbá dr. Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár és dr. Klinghammer István felsőoktatásért felelős államtitkár.

Kitüntetettjeinknek ezúton is gratulálunk!

© 2004-2017.