Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: muszaki.uni-mate.hu

Nyílt nap a Gépészmérnöki Karon

December 8-án nagy érdeklődés mellett került megrendezésre a nyílt nap a Gépészmérnöki Karon. A Tudástranszfer központ 9-es előadóterme megtelt az érdeklődő középiskolásokkal. A program indulásaként egy tájékoztató hangzott el a karon folyó képzésekről, majd külön bemutatásra kerültek a duális képzéssel, valamint - a gépészkar sajátosságának számító - kooperatív képzéssel kapcsolatos tudnivalók. Az előadóban tartott program a felvételi eljáráshoz kapcsolódó hasznos információk ismertetésével, illetve a kollégiumról szóló előadással zárult.

A kar néhány oktatója és hallgatója egy rövid séta keretében külön csoportokban az adott szak (gépészmérnök, mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnök, mechatronikai mérnök, műszaki menedzser) iránt érdeklődőkhöz igazítva bemutatták a kari laboratóriumi infrastruktúrát.

A képre való kattintásra képgaléria nyílik!

Képgaléria

© 2004-2017.