Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: muszaki.uni-mate.hu

Módosult a Tudományos Diákköri Konferencia időpontja!

Kedves Hallgatók és Okatatók!

Idei TDK rendezvényünk az Egyetem többi karával összehangoltan, egy héttel később kerül megrendezésre, a Konferencia időpontja tehát november 18. helyett 2020. november 25-re módosult. Erre a napra Rektor úr oktatási szünetet fog elrendelni.

Az esemény időpontjával együtt a beadási határidő is egy héttel későbbre csúszik, tehát a dolgozatok leadását 2020. november 16-ig várjuk.
Egységesen az egyetemi diákkonferenciákkal, a Gépészmérnöki Kar TDK rendezvénye a korábban meghirdetett online forma helyett az előadók és a bizottság személyes megjelenésével kerül megrendezésre, amennyiben a kitűzött dátumig egyéb járványügyi intézkedés nem lép életbe.

A személyes jelenlétű lebonyolítás során a jelenleg is hatályban lévő egyetemi óvintézkedések lesznek érvényben.

Információk és a dolgozatok feltöltési lehetősége továbbra is a rendezvényhez készített E-learning felületen találhatók (bejelentkezés szükséges):
https://elearning.szie.hu/course/view.php?id=10076

Részletes információk a rendezvény E-learning felületén, illetve az alábbi linken olvashatók (bejelentkezés szükséges): https://www.gek.szie.hu/tdk

© 2004-2017.