Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: muszaki.uni-mate.hu

Tudta Ön, hogy az élelmiszer-ellátási lánc a 19. CLAAS Konferencia Nap kiemelt témája?

Németországból és több magyarországi helyszínről kapcsolódnak be a CLAAS szakértői a 19. Konferencia Napon, hogy Ön még több információhoz jusson a mezőgazdasági gépesítés globális világából.

A CLAAS Konferencia Nap stabil Zoom platformon valósul meg, mellyel akár böngészőjéből is könnyedén bekapcsolódhat az eseménybe!

Hallgassa meg Andreas Szakácsi, a CLAAS Hungária Kft ügyvezető igazgatójának előadását, és értesüljön izgalmas részletekről a betakarító gépek gyártásáról és világméretű szállításáról.

Ehhez ne felejtsen el regisztrálni, hiszen a Konferencia a regisztráció során megadott email címre küldött linken keresztül tekinthető meg.

Regisztrálok a 19. CLAAS Konferencia Napra!

A mezőgazdasági gépesítés világa amellett, hogy létfontosságú része a világ élelmiszer-ellátási láncának, számos érdekességet tartogat. Tudjon meg bennfentes részleteket a CLAAS szakértőitől!

Ha van olyan ismerőse, akinek hasonló az érdeklődési köre és hasznos lenne számára a CLAAS szakértőinek elődása, bátran küldje el nekik ezt az emailt!

Várjuk jelentkezését,
A CLAAS Hungária Kft. Vezetősége

CsatolmányMéret
invitation_19th_claas_conference_day_3_march_2021.pdf211.04 KB
© 2004-2017.